Христина Русева: Въпросът е какво ще направим на квалификациите и срещу Турция

Христина Русева: Въпросът е какво ще направим на квалификациите и срещу Турция

Националният волейболен отбор на България за жени победи Азербайджан с 3:1 гейма в в последната си контрола преди световната квалификация следващата седмица, играна тази вечер в зала "Христо Ботев" в София. Срещата бе доста оспорвана, а ето какво сподели след нея националката Христина Русева:

"Азербайджан се бяха подготвили много добре, доста ни затрудниха, но не се стигна до тайбрек заради постоянството и концентрацията, която успяхме да постигнем на края на гейма. Всички момичета се справиха страхотно, много съм горда с тях и съм много щастлива, че пак съм с националния отбор. Сърцето ми сега е пълно, защото поглеждам в тежки ситуации, поглеждам и Елица, Емилия, Лора, Добриана, Мария и всички, които са на скамейката и знам, че всяка може да помогне. Ако аз съм влязла в някаква дупка, знам, че в следващия момент, като погледна, ще може да направим две-три крачки, за да можем да бием, както в четвъртия гейм", призна Русева пред БНТ.

"Радвам се, че играхме тези контроли, за да придобием още по-голямо самочувствие и да успеем да се справим в тежките моменти, защото се получават именно заради наши грешки. Това е заради ранното ни събиране след тежките и дългите сезони и е нормално малко да лъкатушим. Въпросът е какво ще направим на квалификациите и срещу най-важния ни съперник - Турция. В този мач сме готови да дадем всичко, очакваме публиката да ни подкрепи", каза още националката.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти