Войнов: До последно ще се борим за Европа

Войнов: До последно ще се борим за Европа

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов похвали своите играчи за обрата в мача с Черно море и победата с 2:1. Този успех изкачи “смърфовете” на 4-ото място и в момента отборът е фаворит за класиране за Европа. Наставникът е уверен, че това ще се случи.

“Знаех, че ще ни бъде най-трудният мач. Още преди началото казах това на футболистите. Няма как да не се гордея с тези момчета, които дадоха всичко от себе си. Мартин игра 40 минути с подут глезен, не знам как издържа. В първата минута ни вкараха гол и мачът тръгна нещастно, но футболистите намериха морални сили и показаха на нашата публика, че заслужават победата. Не очаквахме де ни вкара толкова рано, но успяхме да реагираме. Още преди пет мача казах, че до последно ще гоним участие в Европа. Всеки ден си говорим, че сме готови и до последно ще се борим. Сигурен съм, че няма да разочароваме нашата публика”, заяви Войнов.

“Вече се работи се по селекцията, Чавдар Цветков отговря за това. Говорим с доста играчи, но е рано да обявяваме имена. И догодина Локо ще е фактор в първенството, феновете да са спокойни”, допълни наставникът.

“Ще подходим с уважение към Дунав. Този отбор прави силен сезон, но приканвам привържениците да напълнят стадиона и да ни подкрепят в битката за Европа”, завърши специалистът

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти