Марсилия с амбиция да измести Монако и ПСЖ - подготви 100 милиона евро за селекция

Марсилия с амбиция да измести Монако и ПСЖ - подготви 100 милиона евро за селекция

Отборът на Олимпик Марсилия възнамерява да бъде сериозна конкуренция на Пари Сен Жермен и Монако през следващия сезон в Лига 1. Новите собственици на клуба от САЩ вече похарчиха 43 милиона евро за зимна селекция и сега също възнамеряват да не пестят средства за нови играчи за новия шампионат. Според медиите във Франция ОМ ще похарчи близо 100 милиона евро за попълнения. Тези пари обаче няма да бъдат пръскани за един или двама футболисти, а за поне петима. В клуба са в търсене на вратар, двама централни защитници, вътрешен халф и нападател. При добра възможност ще бъде привлечен и десен бек.

Що се отнася до конкретни имена, за под рамката на вратата най-вероятно ще бъде направено всичко възможно в клуба да се завърне Стив Манданда, който бе истински лидер на тима в продължение на дълги години, а сега изпитва трудности да се адаптира към английския футбол с отбора на Кристъл Палас.

За централната зона на защитата се спрягат имената на Данте (Ница), Лоран Кошчелни (Арсенал), Кюрт Зума (Челси), Симон Кяер (Фенербахче) и Адил Рами (Севиля).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти