Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Ман Сити в офанзива за играчи на Монако и Тотнъм

Ман Сити в офанзива за играчи на Монако и Тотнъм

Мениджърът на Манчестър Сити продължава със сериозните си усилия за подобряване на състава си. За последните два дни клубът освободи трима крайни защитници в лицето на Пабло Сабалета. Бакари Саня и Гаел Клиши, а вчера официално бе обявен трансфера на плеймейкърът на Монако Бернардо Силва на стойност 43 милиона паунда. Английската преса съобщава днес и какво предстои да бъде направено за новия облик на тима на "гражданите".

Левият бек на Монако Бенямин Менди, както и Кайл Уокър от Тотнъм са следващите две големи цели на Джосеп Гуардиола. За английският национал Уокър се смята, че е единственият играч, който Моурисио Почетино е готов да пусне да си тръгне, след като двамата влязоха в конфликт и десният бек загуби титулярното си място в последните около два месеца. Монако пък е готов да пусне Менди в Ман Сити срещу подходящата сума, след като очевидно усилията им ще бъдат съсредоточени основно върху задържането на тийнеджърът Килиан Мбапе, който направи отличен сезон.

Междувременно полузащитникът Яя Туре ще да подпише нов едногодишен договор с клуба. 34-годишният полузащитник на Кот д'Ивоар през миналия сезон записа 31 мача, вкара седем гола и направи три асистенции.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти