Гледай на живо

Очаквайте в 17:00: Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

Момичетата на Бонд. Джеймс Бонд

Момичетата на Бонд. Джеймс Бонд

Агент 007 е известен с това, че спасява света, кралицата, Англия или просто себе си.

Има си всякакви джаджи и яки коли, а и пие онова знаково мартини (shaken, not stirred), но по-интересният аспект от приключенията му на малкия екран са жените. Сам знаеш, всичките са ужасно красиви. Тук обаче сме събрали някои от най-знаковите красавици, които са имали вземане-даване с Джеймсчо, виж ги кои са.

Урсула Андрес

е може би най-култовото момиче на Бонд, а в момента е на 79 г. Била е култова секс-икона на 60-те, после през 1965-а прави впечатляваща фотосесия за Playboy. Имала е връзки не с кого да е, а с Марлон Брандо и Джеймс Дийн.

Лана Ууд

е с цели 10 години по-млада от Урсула. За жалост, известна е само именно с ролята си на Пленти О'Туул в Diamonds Are Forever.



Джейн Сиймор

може да е най-популярна с ролята си на д-р Куин Лечителката от едноименния сериал, но също е била момиче на Бонд - в Live and Let Die. Друго си е да видиш кротката Лечителка в значително по-предизвикателна роля. Направи го, ако случайно си пропуснал този филм.

Фамке Янсен

е ударила половин век тази година. И все още е прекрасна! Прекрасна е и в Golden Eye от поредицата с 007. Прекрасна е и като Джийн Грей във филмите за X-Men. Абе, изобщо е прекрасна.

Софи Марсо

е повече от звезда. Гледал си я в "Дъщерята на Д'Артанян", "Смело сърце", а и в една екранизация на "Ана Каренина". И, разбира се, като култовата Електра Кинг, която доста поизпоти агента в The World Is Not Enough.

Денийс Ричардс

е изключителна жена. Не само, че е изтърпяла самия Чарли Шийн в най-зловещия му алкохолно-наркотичен период. (Пък и му е била екранна партньорка в серии както от Two And a Half Man, така и в Anger Management.) И е неотразима в The World Is Not Enough с 007.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти