Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 1:1

Причини да скъсаш с нея

Причини да скъсаш с нея

Заедно сте от известно време, но ти си решил да се разделите и си категоричен. Защо? Показваме ти няколко базови причини, а ти си прецени сам.

Изневяра
Тя ти е кръшнала, категорично си сигурен, защото си я хванал. И съмнение няма. Има мъже, които ще простят, ама повечето ще сме абсолютно решени да разкараме жените до себе си. След като е искала да е с някой друг, да си ходи при него. Да се маха.

Писна ми!
Писнало ти е. Това е. Всякакви нейни досадни навици вече са ти непоносими. Смехът ѝ е отврат, навиците ѝ са ужасни, гласът ѝ те побърква, дрехите ѝ са кошмар - абе, ужасна жена е. Да се маха.

Приятелите ти
Тя е убедена, че твоята коч-компания е ужасна, всички са пияници, пропадляци и те влачат със себе си надолу. Много е вероятно те да са точно такива, но това не значи, че трябва да се откажеш от тях и от ергенския си живот. Напротив, трябва да се откажеш от нея, след като чак пък толкова не ги харесва. Щом не харесва тях, значи не харесва и теб! Да се маха.



Приятелките ѝ
Клявки, квачки, кокошки, които са убедени, че са родното копие на "дамите" от "Сексът и градът". Мразиш сериала, мразиш и тях, а твоята мацка е ужасно зависима от мнението им за всичко. И те НИКАК не те харесват. Сори. Да се маха.

Лично пространство
Тя иска да има ключ от вас, дори да не живеете заедно. Държи да има всичките ти пароли, дори за служебната поща, а също за нормалната ти, за фейсбук, за туитър, а също и PIN-а ти за кредитната карта (и то не защото иска да ти вземе парите, а просто иска да знае всичко). РОви ти в телефона, таблета и лаптопа. Преравя джобовете ти. А после обяснява, че трябва да си имате доверие. Да се маха.



Ревност
Ако споменеш някоя своя колежка, твоята дама откача. Убедена е, че спиш с поне 3-4 от нейните приятелки. Може и с братовчедка ѝ! Следи те къде ходиш. Важното е, че иска да те държи под контрол. Да, навлиза в личното ти пространство, както в горната точка, но основното е, че просто иска да разбере дали съвсем случайно не правиш нещо настрани. Да се маха.

Друга жена
Това е много, ама много рационално обяснение защо искаш да разкараш настоящата си - заради друга. Оправдаваме те напълно, 100% виждаш нещо специално в новата. А старата? Точно така - да се маха.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички