Рамос: Финалът с Ювентус ще е мач за ценители

Рамос: Финалът с Ювентус ще е мач за ценители

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос смята, че предстоящият финал с Ювентус в Шампионската ще бъде мач за ценители на футбола. "Белият балет" се цели в 12-ия си трофей в турнира, като може да стане първият клуб, който става шампион в две поредни години, след промяната на формата на надпреварата.

"Отборът е гладен за победа. Това ще бъде мач за ценители. Горд съм, че достигнахме финала за трети път в последните четири години. Това е нещо впечатляващо, което дори внуците ни ще помнят. Разбирам се добре с Гонсало Игуаин, но не смятам да му дам дори инч свободно пространство. Вероятно ще има и искри на терена", зяави Рамос.

31-годишният бранител коментира и силните страни на съперника.

"Защитата, Дибала, Пипита, а и не само това. Отборът се намира в много силен период. Преди финала с Ювентус обаче трябва да обърнем внимание на първенството", допълни капитанът на Реал.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти