Вальо Михов разясни за "няма да съм жив"

Вальо Михов разясни за "няма да съм жив"

След сутрешното изказване на Валентин Михов, че няма да е жив, когато отборът на ЦСКА 1948 заиграе в Първа лига, мнозина се усъмниха дали бившият президент на БФС не намеква за свое сериозно заболяване. Sportal.bg се свърза с бившия шеф на ЦСКА и го помоли да разясни думите си:

"Не, не става въпрос за болест. Имах предвид, че се надявам да стигнат до "А" група преди да си отида. Вече съм на години, какво друго да си мисля освен за... Нали знаете, че след като станеш на 60 години, всеки следващ ден е като подарен. На моята възраст две години напред във времето не са малко. Силвио Берлускони и други такива живеят и се поддържат в други условия, различни от нашите. Та това имах предвид.

Аз желая единен ЦСКА, стига сме се делили. Ние сме царе на това. Едно време в Плевен имаха цели три отбора - Сторгозия, Белите орли и Спартак. Още тогава им казах: "Защо се делите така? Разполагате с идеални условия да имате добър състав в "А" група". Стадионът на "орлите" беше първият в България без лекоатлетическа писта, теренът беше килим. Както и да е. Питал съм Боби Михайлов и знам, че в "А" група могат да играят и двата ЦСКА - това ще бъде вече невиждан куриоз, разколът ще е пълен", сподели Михов пред нашата медия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти