Милко атакува ЦСКА 1948: Няма как да имаме проблем с 15 човека

Милко атакува ЦСКА 1948: Няма как да имаме проблем с 15 човека

Административният директор на ЦСКА-София Милко Георгиев се изказа с ирония по адрес на ЦСКА 1948. Както е известно, от клуба, който ще участва в баражите за Трета лига, вече обявиха, че искат да станат правоприемник на 31-кратния шампион на България ЦСКА.

"Вижте, ние нямаме проблем с ЦСКА 1948. Те явно имат такива с нас. Няма как да имаме проблем с 15 човека. Но е несериозно точно от ЦСКА 1948 да говорят за чест и морал. Аз съм съгласен да ги поканим за мач преди представянето на отбора ни за новия сезон. Но не е лесно да се говори с тях. За най-малкото свикват събрание на УС. А там управниците са много… Винаги ние сме започвали диалог с тях. Не искам да ги нападам", каза Георгиев пред "Топспорт".

"От ЦСКА 1948 са се похвалили, че имат 17 хиляди поддръжници във "Фейсбук"? Моля ви се, нали знаете как стоят нещата в социалните мрежи! Ако имаш нужните средства, там можеш да си осигуриш не 17 хиляди, а 170 хиляди фенове. Важното е колко са хората по трибуните по време на мачовете. В момента май там няма достатъчно мотивация. 50 човека гледат частния, извинявам се - честния път към върха. Всичко в ЦСКА 1948 е завоалирано, скрито! Знаем кой им дава парите. Това е публична тайна. Дори хора от тяхното ръководство са ми се обаждали и са ми казвали кой бизнесмен ги спонсорира. Да са живи и здрав", добави шефът на ЦСКА-София.

"Ще спечелим ли търга за активите и емблемата на ЦСКА? Не знам какво ще стане на 30 май. Не знам какво се върти в главите на онези хора. Както по въпроса с участието ни в Европа, така и по въпроса с търга не усещам напрежение. Феновете ни да са спокойни", каза още Милко Георгиев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти