Феновете плащат довечера на ЦСКА 1948

Феновете плащат довечера на ЦСКА 1948

Привържениците на ЦСКА 1948 все още осмислят странната декларация, която ръководството на клуба разпространи вчера. След днешната среща с Академик (София) запалянковците ще внесат 125 лева в касата на клуба.

Припомняме, че "червените" бяха глобени с въпросната сума за хвърлени предмети по време на дербито с Левски-Раковски от четвърта дивизия. Това ядоса клубните началници и те поискаха парите от феновете, предупреждавайки ги, че който не си плати, ще получи забрана да посещава мачовете на тима на Валентин Илиев.

Със събраните 125 лева привържениците ще помогнат на бащата на пострадалия нападател Борислав Трендафилов, който е един от провинилите се и е заплашен от забрана да гледа сина си.

Болшинството почитатели на ЦСКА 1948 са възмутени от декларацията на ръководството и дори я оценяват като "аматьорска" и "автогол". Някои от тях дори замислят да подкрепят мълчаливо "червените" в предстоящия финал за Купата на АФЛ срещу Черноморец (Балчик) в четвъртък. Мачът ще се играе в Стара Загора и се очаква футболистите на Вальо Илиев да бъдат поддържани от агитка, каквато имаше във Враца за полуфинала срещу Литекс.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти