Левски Крупник стана победител в областната група в Пиринско

Левски Крупник стана победител в областната група в Пиринско

В нервен мач на стадиона в Струмяни, Левски Крупник победи с 2:0 Малеш Микрево и спечели първото място в А областната група на пиринския край.

Първото полувреме завърши при нулево равенство, като и пред двата отбора имаше добри шансове за реализиране на гол.

В 70-ата минута, обаче при ъглов удар изпълняван от Ивайло Спасов, Красимир Ангелов засече топката в мрежата и откри резултата. Седем минути по-късно , след безупречно изпълнение на пряк свободен удар на Спасов гостите вкараха и втория гол в мача.

След много добър сезон на всички играчи на отбора - на  Браян Марков, Кристиян Крушов, Кристиян Гиздов, Красимир Петров, Костадин Ваканин, Стефан Цонев и Николай Кафтанов, заслужено на връх 80-ата годишнина на клуба Левски спечели първото място в "Пиринската бундеслига".

Отборът от Крупник1 само че няма да играе квалификации за влизане в Югозападната трета лига , тъй като няма детски и юношески формации и не отговаря на изискванията на БФС.

Милчо Максимов

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти