Локо (Дряново) вдигна Купата!

Локо (Дряново) вдигна Купата!

Локомотивци изиграха по шампионски последния си мач в Областната група по футбол. В истинско голово шоу Локомотив (Дряново) победи с 10:5 отборът на ФК Стрела село Шумата. “Нашите момчета спечелиха заслужено първото място в първенството на " А" ОФГ област Габрово и са новият член на Северозападната "В" група - Трета дивизия”, заяви старши треньорът Иван Шипкалиев.

Председателят на Областния съвет на БФС Габрово Георги Трендафилов връчи купата на шампионите! Отборът на ФК Стрела Шумата пък заслужи купа за феърплей, като най-коректен отбор в първенството.

На второ място в Областната футболна група при мъжете се класира Янтра 1919 от  Габрово, а Чардафон 1919 също от Габрово е трети. Ръководството на ФК Локомотив благодари на всички партньори, спонсори и медии, които помагат за развитието на детско-юношеската школа и футболния клуб. Заложената програма за развитието на клуба предвижда на есен да има футболисти в пет възрастови групи при децата – Футбол – 5 , Футбол – 7, Футбол – 9,  Деца и Юноши старша възраст.

“В най-скоро време предстои и среща между Управителния съвет на ФК Локомотив (Дряново) с кмета и ръководството на Общината, за да се обсъди участието на Детско-юношеската школа и мъжкия представителен отбор на дряновските железничари за сезон 2017-2018  в третия ешелон на българския футбол”, заяви президентът на клуба  Тодор Георгиев.

Снимка: Радослава Кунчевска

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти