Слаб ЦСКА 1948 взе първия бараж за Трета лига (видео)

Слаб ЦСКА 1948 взе първия бараж за Трета лига (видео)

Отборът на ЦСКА 1948 спечели с 4:1 полуфиналния бараж срещу Локомотив БДЖ и се класира за финала в София. Играта на момчетата на Валентин Илиев обаче не задоволи никак феновете на тима, като в действията на "червените" имаше много брак и изобилие от грешки. Двубоят се игра пред 300 души на стадион "Летище" в столицата. Сред публиката бяха легендите на ЦСКА Методи Деянов, Ангел Рангелов и Пламен Янков. Попаденията за победителите реализираха Борислав Трендафилов, Христо Митев, Калоян Стефанов и Георги Кънчев.

Двубоят започна с червен картон за футболист на Локомотив БДЖ, който изрита при спряла игра паднал бранител на ЦСКА 1948. В 20-ата минута Трендафилов откри резултата с добро изпълнение, но малко след това "железничарите" изравниха при разбъркване след ъглов удар - 1:1. В 36-ата минута Митев отново изведе "червените" напред в резултата. Той направи нещо като центриране почти от тъчлинията, което изненада вратаря Борисов, по прякор Хапчето, и топката се спря в далечния ъгъл за 2:1.

След почивката за Локомотив БДЖ влязоха Юлиян Петков и Младен Стоев - Маджо, което даде допълнителен импулс в играта на тима. Няколкото мелета пред и в наказателното поле на ЦСКА 1948 обаче не доведоха до гол, а от другата страна Калоян Стефанов и колегите му направиха 2-3 големи пропуска. В началото на втората част централният защитник на ЦСКА 1948 Димитър Иванов получи червен картон и така двата отбора се изравниха по численост на игрището. В 83-ата минута Стефанов донесе успокоението на своите с трето попадение, а след 180 секунди Кънчев оформи крайното 4:1 при една от редките добри атаки на "червените".

След няколко дни съставът на Валентин Илиев ще трябва да мери сили с Надежда (Доброславци) във финален мач на софийската област. При успех ЦСКА 1948 влиза в заключителната фаза от плейофите за класиране в Югозападната Трета лига.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти