Словакия не прости на Малта (видео)

Словакия не прости на Малта (видео)

Словакия не допусна изненада при гостуването си на Малта в мач от квалификационна Група "F" за Мондиал 2018. Марек Хамшик и компания спечелиха с 3:1. Още във втората минута Владимир Вайс с прекрасен изстрел от дъгата на наказателното поле след отлична атака на гостите даде аванс на словаците в резултата. Грешка в отбраната на гостите обаче позволи на Жан Фаруджа да излезе очи в очи със стража на Словакия и да изравни резултата в 14-ата минута. В 41-ата минута Ян Грегуш отново даде преднина на Словакия след далечен шут и слаба намеса на вратаря, а в 84-ата минута Адам Немец реализира третото попадение за гостите.

И двата тима завършиха с по 10 души на терена. За втори жълт картон първо бе изгонен авторът на гола за Малта Фаруджа в 79-ата минута. В добавеното време втори жълт картон получи и Немец.

Словакия заема второ място в класирането в групата с 9 точки. Малта е на последното шесто място без точки, а лидер е Англия с 13 точки.

МАЛТА - СЛОВАКИЯ 1:3
0:1 Вайс (2)
1:1 Фаруджа (14)
1:2 Грегуш (41)
1:3 Немец (84)

Класиране, Група "F":
1. Англия - 13 т.
2. Словакия - 9
3. Словения - 8
4. Шотландия - 7
5. Литва - 5
6. Малта - 0

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти