Неймар: Не бързам да спечеля "Златната топка"

Неймар: Не бързам да спечеля "Златната топка"

Неймар се намира в сладък период. След като показа, че е в страхотна форма в последните мачове на Барселона и изведе Бразилия до победите над Уругвай и Парагвай, кариоката иска да постигне повече и вече има цели за бъдещето, сред които и спечелването на "Златната топка". Нещо, за което говори пред руския вестник "Спорт Експрес".

"Да спечеля "Златната топка" е нещо, което съм си поставил като цел, и би било една лична победа. Но не бързам да го сторя. Личните ми амбиции не са причината, поради която съм във футбола. Играя за удоволствие. Харесва ми да помагам на отбора и съотборниците ми. Ако всичко върви добре, индивидуалните награди ще дойдат", споделя бразилецът, след което разказва за химията му с Лионел Меси и Луис Суарес.

"Отношенията са важни и извън терена. Ние сме приятели. По време на игра ние взаимно се допълваме. Меси и аз играем по крилата, а Суарес в средата. Меси е футболист, на когото се възхищавам, откакто дойдох в Барселона. Лео ми помага още от момента, в който пристигнах. Винаги ще ме удивлява неговото желание за игра и отношение", отбелязва още Неймар, който не крие, че се надява да стане световен шампион с Бразилия и да продължи да пише история със синьо-червения екип.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти