Българин вариант за треньор на АПОЕЛ (Никозия)

Българин вариант за треньор на АПОЕЛ (Никозия)

Български треньор е в списъка с потенциалните треньори на кипърския шампион АПОЕЛ (Никозия), научи БТА. Както е известно, "жълто-сините" от Никозия се разделиха с датския си наставник Томас Кристиансен, който донесе поредна шампионска титла, но загуби Купата преди няколко дни от Аполон (Лимасол).

Веднага след като стана ясна раздялата с Кристиансен, от клуба вече са направили контакти с няколко треньори и техните мениджъри. Като вариант номер 1 изплува гръцкият специалист Йоргос Донис, който за последно водеше Ал Шаржа от ОАЕ, но през януари беше уволнен.

Донис вече е водил АПОЕЛ в периода 2013-2015 година и ситуацията не е нова за него. Още трима души са в списъка на кандидатите, като един от тях е от България. За него може да се каже, че в момента е безработен, но визитката му е добре позната. Бордът на АПОЕЛ трябва да реши максимум до седмица кой ще поеме състава, за да подготви тима за квалификациите за Шампионската лига.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти