Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Херо отказал да стане треньор на Берое

Херо отказал да стане треньор на Берое

Димитър Димитров-Херо е отказал да стане старши треньор на Берое, информира вестник “Тема:Спорт”. Според изданието двете страни са водели преговори след освобождаването на Ферарио Спасов, като Херо е държал да започне работа евентуално най-рано през зимата, защото все още има действащ договор с казахстанския Иртиш (Павлодар).

Ръководството на “заралии” обаче е търсело бързо решение на треньорския казус и затова за момента на поста е назначен Александър Томаш, който пък започна сезона начело на другия старозагорски елитен отбор Верея. Бившият играч на ЦСКА изведе новака до бараж за Лига Европа и след това ще напусне в посока Берое.

Вестникът припомня, че преди Ферарио Спасов да поеме “зелено-белите”, опция за поста бе Стойчо Стоев. Томаш пък вече работи по селекцията и лятната подготовка, която се очаква да започне в средата на юни.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти