Две глоби и предупреждения след поредния кръг в НБЛ

Две глоби и предупреждения след поредния кръг в НБЛ

На редовното заседание на Дисциплинарно Административният съвет към НБЛ след двадесети кръг на Националната баскетболна лига-мъже бяха взети следните решения:

По доклад на Иван Бакърджиев, ДП на срещата от НБЛ между отборите на БК Левски 2014 и БК Берое на 04.03.2017 г. са допуснати следните пропуски и нарушения:

1.”Техническо нарушение на N34 А.Джонс от отбора на Берое Решение: По точка 1, съгл.чл.34.3 от ДАП, ДАС наказва Джонс с глоба в размер на 200 лв/второ за сезона/

По доклад на Чавдар Зехиров, ДП на срещата от НБЛ между отборите на БК Спартак Плевен и БК Ямбол на 04.03.2017 г. са допуснати следните пропуски и нарушения:

1.”Изгоряла крушка на ел.таблото за алтернативно притежаване на топката. Много изгорели осветителни тела над игралното поле, особено над коша срещу пейката на домакините. Необходимо е да се подменят”
Решение: По точка 1, ДАС задължава БК Спартак Плевен в срок до 30.03.2017г. да извърши необходимите подобрения и ремонт на осветителните тела над игралното поле и по електрическото табло.

По доклад на Любомир Амиорков, ДП на срещата от НБЛ между отборите на БК Лукойл Академик и БК Балкан на 04.03.2017 г. са допуснати следните пропуски и нарушения:

1.”Техническо нарушение на N12 М.Секулович от отбор на Балкан” Решение: По точка 1, съгл.чл.34.1 от ДАП, комисията на ДАС наказва Секулович с глоба в размер на 100 лв

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти