Виждали ли сте по-глупава дузпа? (видео)

Виждали ли сте по-глупава дузпа? (видео)

Футболните фенове са виждали какви ли не, повече или по-малко странни, дузпи, но тази, която бе отсъдена в мача между "Б" отбора на Спортинг (Лисабон) и Академика в португалската втора дивизия, бе повече от куриозна. Играч от резервите на Спортинг докосна топката с ръка в наказателното поле на "лъвовете" от Лисабон и това накара рефера да посочи бялата точка. Това се случи при резултат 1:0 в полза на домакините от Спортинг, които в крайна сметка загубиха срещата с 1:2, след като дузпата бе реализирана от Руи Мигел, който по-късно стана автор и на победното попадение.

Любопитна подробност е, че 33-годишният Руи Мигел е играл в кариерата си за два български клуба - Локомотив (Мездра) и ЦСКА. Като футболист на "армейците" португалският нападател сътвори един от най-запомнящите се пропуски през 2010 година - в мача от квалификациите на Лига Европа с Клифтънвил.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти