Симеон Славчев и Лехия разгромиха Ягиелония и посягат към титлата

Симеон Славчев и Лехия разгромиха Ягиелония и посягат към титлата

Отборът на Лехия (Гданск) записа впечатляваща победа с 4:0 в дербито на 4-ия кръг на шампионския плейоф в полската Екстракласа срещу Ягиелония. Цял мач за домакините игра българинът Симеон Славчев, а с този успех отборът му се изравни по точки с днешния си съперник и даде заявка, че до последно ще се бори за титлата.

Хеттрик за успеха на Лехия реализра Марко Пейшото. Първите два гола той отбеляза от дузпи в 17-ата и 25-ата минута, а след това в 48-ата добави и третото попадение на сметката си. Крайното 4:0 пък реализира Лукаш Хараслин в 89-ата минута.

След този мач Ягиелония и Лехия имат по 37 точки в актива си, като тимът от Бялисток води в класирането заради по-добрата си голова разлика, а този от Гданск заема третото място. Между тях на 2-ата позиция се намира Лех (Познан) със същия актив и мач по-малко.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти