Финалът на баскетболната Евролига на живо през уикенда по Mtel Sport 2

Финалът на баскетболната Евролига на живо през уикенда по Mtel Sport 2

Mtel Sport 2 ще следи в реално време заключителните двубои от най-силния турнир по баскетбол на Стария континент – Евролигата. Олимпиакос, ЦСКА Москва, Реал Мадрид и Фенербахче достигнаха до Финалната четворка в Истанбул и всеки от тях има амбиции да грабне титлата. Събота ще бъде ден за почивка след петъчните полуфинали, а в неделя ще бъдат разпределени медалите в надпреварата. Решителната вечер стартира в 18:00 часа с мача за 3-4-то място, а началото на големия финал ще бъде дадено точно в 21:00 часа. Преди, по време и след двубоите ще има специално студио с гост-анализатори. 

В събота от 20:00 часа Mtel Sport 1 ще излъчи документалния филм „Христо Стоичков”, посветен на легендата на българския футбол. Филмът е част от поредицата на Barça TV, която отдава заслуженото на най-добрите футболисти в историята на клуба. Феновете на Стоичков ще видят любопитни моменти, свързани с кариерата на звездата в Барселона, попадането му в каталунския „дрийм тийм” и спечелването на Златната топка.

Голям финал в неделя ще има и в Рим, където най-силните в тениса спорят за титлата в Internazionali BNL d'Italia. Шампионският сблъсък ще бъде в 17:00 часа и ще бъде излъчен на живо по Mtel Sport 1. На същия канал ден по-рано ще бъдат предавани и двата полуфинала – първият сблъсък е с начало 15:30 часа, а вторият ще започне в 21:00 часа. Испанецът Рафаел Надал, който е фаворит номер 1 и тук, продължава с победния си ход, като от големите му съперници само Новак Джокович „оцеля” преди четвъртфиналите. 

През уикенда предстои кръг номер 4 от надпреварата в MotoGP, който може да се проследи директно по Mtel Sport 2. Поредна спирка за „кервана” на две колела ще бъде пистата Льо Ман във Франция. След първите три кръга лидер е легендата Валентино Роси, който има две втори и едно трето място до момента. Втори е съотборникът на Роси в Yamaha Маверик Винялес, а третата позиция се заема от неговият сънародник Марк Маркес, който се състезава за Honda.

В събота феновете на MotoGP ще могат да видят третата тренировка от 10:45 часа и квалификацията, чието начало е 13:30 часа. Стартът на самото състезание ще бъде даден в неделя от 11:50 часа, а загрявката преди това започва в 10:40 часа и също ще се излъчва на живо по Mtel Sport 2.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти