Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

И Верона прави сериозен отбор

И Верона прави сериозен отбор

Не само италианският волейболен гранд Азимут (Модена) гради много сериозен отбор и прави грандизионен проект. Към подобно нещо се стреми и друг тим от италианската Суперлига - Калцедония (Верона).

Първото нещо, което направиха от ръководството на клуба, беше да продължат договора си със старши-треньора Никола Гърбич. Първото сигурно ново попълнение за сезон 2017/18 пък е американският национал Томас Джаешке, който за последно игра за полския Асеко Ресовия (Жешув). Има също така слухове, че френският център Кевин Льо Ру, който със сигурност напуска Модена, е искан именно от Верона.

Според информация на известния волейболен колумнист Джан Лука Пазини публикувана в блога му в La Gazzetta dello Sport от Верона искат да подпишат с разпределителя Лука Спирито, холандският посрещач Дик Коой и либерото на САЩ Ерик Шоджи, който е искан и от вицешампиона Тренто. Спирито игра последния сезон за Равена, Коой стана шампион на Турция с Халкбанк (Анкара), а Шоджи защитаваше цветовете на руския Локомотив (Новосибирск), където треньор е Пламен Константинов.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти