Томаш: Верея е трън в очите на много хора

Томаш: Верея е трън в очите на много хора

Наставникът на Верея Александър Томаш е горд със своите футболисти след показаното от тях в двата полуфинални мача срещу Ботев (Пловдив) в турнира за Купата на България. Тимът направи 1:1 на реванша като гост, но отпада след 0:1 в първата среща. Томаш не отрече, в клуба има проблеми, които може би са оказали влияние върху отпадането.

"Проектът Верея е трън в очите на много хора, което ме изненадва. Става дума за хора, които и са близки, и са далече от клуба. Те може би искат да имат нещо общо с клуба", заяви Томаш.

"Какви проблеми си имаме, си остава между нас. Опитваме се да ги решаваме", продължи наставникът, като отказа да отговори на въпрос дали играчите му не са получавали заплати за изминалите два месеца.

Днес Верея щеше да продължи, ако беше спечелил с 2:1. "Не ни достигна един гол, смята треньорът. - С играта си и в двете срещи показахме, че можем да напуснем турнира с високо вдигната глава. Днес дори бяхме по-стойностният отбор в определени моменти и ситуации."

В края Томаш изрази опасения, че няма да успее да събере дори 10 играчи за предстоящия мач от първенството срещу Славия. За него този сблъсък е по-важен от изминалия с Ботев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички