Феновете на ЦСКА: Всички на мач в неделя, след това ще съдим виновниците

Феновете на ЦСКА: Всички на мач в неделя, след това ще съдим виновниците

Фенклубът на ЦСКА "Сектор Г" призова всички привърженици на "червените" да докажат своята вярност към клуба във "вечното" дерби срещу Левски утре, въпреки отпадането на отбора от Зимбру във втория квалификационен кръг на турнира Лига Европа. В същото време ултрасите предупредиха отговорните за отпадането от молдовския клуб в ранна фаза на евротурнирите, че сметка все пак ще им бъде потърсена след неделния сблъсък с Левски. Ето какво пишат феновете на ЦСКА:


ЦСКА НАД ВСИЧКО!
Армейци,

Всички ние сме от ЦСКА и го подкрепяме с всички сили на стадиона, не заради някой конкретен футболист, треньор или ръководител. Ние сме там, заради идеята ЦСКА, заради магията на четирите свещени букви. Така ще бъде и утре. Публиката на ЦСКА винаги е била нещото, с което клубът може да се гордее, дори и в най-трудните моменти.

Нека го покажем отново.

Но виновниците за позорното представяне в четвъртък не бива да се успокояват. Независимо от резултата в неделя, отговорност ще бъде търсена както от хората направили и позволили безпрецедентна като бройка селекция, така и от определени футболисти, които системно са засичани да нарушават спортния режим и други, които не осъзнават в кой клуб се намират. Но всичко това след неделя...

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти