Сергей Тетюхин: Просто обичам този спорт толкова много

Сергей Тетюхин: Просто обичам този спорт толкова много

Олимпийският волейболен шампион при мъжете от Лондон 2012 Русия започна участието си на Игрите в Рио с победа над Куба с 3:1. Срещата обаче ще се запомни с това, че 40-годишният ветеран и капитан на "Сборная" Сергей Тетюхин стана първия волейболист в света играл на шест поредни Олимпиади. Ето какво сподели самият Тетюхин след срещата:

"Както обикновено, много от играчите бяха нервни. Независимо дали си на 20 или 40, е напълно нормално да си нервен. Искам да похваля Куба за представянето им. Младите им играчи заиграха и ни затрудниха", коментира ветеранът самия мач с Куба.

"Много съм изненадан, защото никога не съм мислил за това до сега и бях наистина спокоен. Всяка Олимпиада е като първа за мен. Не дойдох тук, защото е 6-та ми Олимпиада или да нося руското знаме на откриването. Целта ми е просто да помогна на отбора ми и защото обичам този спорт толкова много", сподели още Тетюхин.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти