Тя те дразни, дразни, дразни!

Тя те дразни, дразни, дразни!

Да, има много неприятни и дразнещи жени. И, ако си позволим да перефразираме Толстой - готините жени са готини по еднакъв начин, но ужасните са ужасни всяка посвоему. Но тук ще се съсредоточим над major гафовете във външния вид, които много от тях допускат редовно.

Животинският принт е институция. Е, как?! РОкля, туника, потниче с леопардов, гепардов, тигров принт... Това е ужасно секси според една ограничена аудитория. Не бъди част от нея.

Вечерен грим през деня. Това е леко като на жрица на любовта. В един момент този грим се размазва леко и става съвсем като на улична работничка и отиваме във визуалната стилистика на Жокера. А ако тя се разплаче, става наистина страшно!

Евала, прическа! Топираната коса, "вафлите", цветните кичури, перхидролената визия - всичко това изглежда толкова евтино, че направо ни е срам. Възможно ли е все още толкова много иначе красиви жени да се стараят да изглеждат точно така. 

Плаформите на обувките също са много забавни - жените изглеждат сякаш ходят на кокили и стъпват внимателно, спъват се, изобщо правят ни шоу. Но вече рейв-времената отминаха, няма ги списанията Егоист и Нов Ритъм, които по свой начин да отбелязват тази субкултура.

Ноктите ѝ са много важни не само в леглото. Ако е с онзи остър маникюр, който Лейди Гага и Лана Дел Рей въведоха наново в съвременната абсурдна визия в живота на младите дами, ще е страхотно. Много ярък лак за нокти, много маниерност, не знаем как би писала на клавиатура, ако ѝ се налага.

Вербалните характеристики на мацката (имаме предвид гласа и смеха ѝ) могат да те побъркат. Сети ли се за една ужасно приказлива жена? А за някоя, която се смее кошмарно? А за някоя, която фъфли? А за такава, която има паразитен израз/дума и говори на всички на "копеле", "батенце" или нещо от сорта? Ще се побъркаш.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти