Гледай на живо

Пресконференция на Николай Костов преди мача със Славия

Супербоул се превърна в пиршество за киноманите

Супербоул се превърна в пиршество за киноманите

Докато Супербоул е най-зрелищното спортно събитие зад Океана, нощта на финала за купата на Националната футболна лига в САЩ е чакана и от киноманите по цял свят. По традиция студиата подготвят специални спотове с нови кадри за някои от най-силните си предстоящи заглавия през годината. И снощния мач не беше изключение. Спотовете на Дух в броня, Бързи и яростни 8, Пазители на Галактиката Vol.2, Карибски пирати: Отмъщението на Салазар, Спасители на плажа и Трансформърс: Последният рицар превзеха заглавията в световната кинопреса и дадоха храна за размисъл на феновете.

Една от най-популярните манги идва на голям екран с участието не на кого да е, а на самата Скарлет Йохансон. Дух в броня представи нов спот по време на култовия мач от Супербоул и по всичко личи, че ни очаква невиждано киберприключение. Животът на Майора (Йохансон) е бил спасен с цел тя да бъде превърната в оръжие. Но дали цялата й памет е заличена или ще започне да си спомня миналото – ще разберем от 31 март в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Този април ще станем свидетели и на едно от най-неочакваните предателства в киното. Доминик Торето (Вин Дизел), създал семейството на „Бързи и яростни“ и обичан от милиарди фенове по света, ще се обърне срещу най-близките си, за да се присъедини към престъпния план на самата Чарлийз Терон в Бързи и яростни 8. Новият филм от поредицата също има нов спот, който ни показва не само предателството на Дом, но и един неочакван съюз, чиято цел е да върне Торето в правия път. До какво ще доведе този обрат - ще видим в кината, IMAX и 4DX от 14 април.

Спотът на Пазители на Галактиката Vol. 2 ни запознава с новите герои в продължението на най-забавния филм на Марвел. Този май ще станем свидетели на разширяването на сбирщината от абсолютни аутсайдери, които пазят Галактиката ни и някак случайно успяват всеки път да я спасят от сигурна гибел. Ставаме свидетели как Бебе Грут приветства Йонду, Мантис и Небула в редиците на Пазителите, но каква ще бъде тяхната роля в спасяването на Галактиката, ще разберем от 5 май в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

След дълго отсъствие този май ще станем свидетели на завръщането на една легенда. Култовият капитан Джак Спароу ще продължи да се носи по вълните на моретата в Карибски пирати: Отмъщението на Салазар. Сега обаче, освен него, синята шир е кръстосвана и от смъртоносните духове на загинали моряци, чиято мисия е да заловят остроумния Спароу и да го предадат на страховития капитан Салазар (Хавиер Бардем). Ще успее ли капитан Спароу и този път да отърве кожата или най-известният пират в историята на киното е обречен на сигурна смърт? Ще трябва да почакаме до 26 май, когато филмът идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Лятото, пък идва на 2 юни със Спасители на плажа. Култовата телевизионна поредица от 90те години на миналия век се завръща на голям екран със старите герои в нова кожа – Дуейн "Скалата" Джонсън, Зак Ефрон, Кели Рорбах, Александра Дадарио и др. И обещават истинска всеотдайност и плажна охрана с цената на всичко, включително разходки по оскъдни бански… особено на мъжете.

Петата част от едно от най-зрелищните кинопреживявания – Трансформърс: Последният рицар проследява невиждана досега битка между човечеството и роботите. В новия спот отново посрещаме Марк Уолбърг, а към него се присъединява Сър Антъни Хопкинс, чиято роля във филма няма да бъде само глас зад кадър. Кой ще надделее във войната за Земята – човекът или роботът, отговорът ще получим от 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти