Ники Михайлов с шести пореден мач без загуба

Ники Михайлов с шести пореден мач без загуба

Националният вратар Николай Михайлов записа поредните си 90 минути през този сезон за Мерсин. Стражът и неговият тим изпуснаха победата над Алтинорду от 24-ия кръг на на турската Лига 1. Двубоят завърши 1:1, след като домакините поведоха с гол на своя голмайстор Педриел в 54-ата минута, а Дурак изравни за гостите в 74-ата минута. Това се случи след грешка в защитата на Марсин, а Михайлов бе разстрелян след остро центриране. Българският страж хвана едно положение преди това. Положителната серия на Мерсин без поражение продължава, като тимът вече има шест поредни двубоя без загуба. Въпреки това Мерси остана на последното място с 20 точки, но хубавата новина е, че изостава само на три точки от местата, даващи право на спасение.

Мерсин има една загуба в последните девет мача, което дава оптимизъм на Михайлов и компания. Преди това тимът имаше шест поредни поражения, седем поредни мача без отбелязан гол и само три спечелени точки от 13 поредни мача. Гостите останаха на десето място с 30 точки.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти