Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 2:1

Димитър Илиев не помогна на Висла (Плок) в луд мач с Висла (Краков)

Димитър Илиев не помогна на Висла (Плок) в луд мач с Висла (Краков)

Отборите на Висла (Краков) и Висла (Плок) сътвориха истински трилър в сблъсъка помежду си от 26-ия кръг на полската Екстракласа. Срещата завърши с драматичен успех с 3:2 на домакините от Краков, но мачът бе изпъстрен с обрати. Българинът Димитър Илиев влезе като смяна за гостите в 75-ата минута, но в крайна сметка не успя да помогне на тима си да вземе по-добър резултат.

Петър Брълек даде преднина на краковчани в 24-ата минута, но гостите съумяха да обърнат нещата в своя полза с две попадения на Сергей Кривец в 41-ата и Матуш Пятковски. В края обаче домакините нанизаха два бързи гола, с които измъкнаха победата, а техни автори бяха Семир Щилич в 84-ата и Якуб Бартош в 86-ата минута.

Така Висла Краков се изкачи на 6-ото място в класирането с актив от 37 точки. Висла Плок пък остава в долната половина на таблицата с 32 точки на 9-ото място.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти