Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Меси излиза срещу своя кошмар

Меси излиза срещу своя кошмар

Отборът на Аржентина има интересен сблъсък тази вечер - световна квалификация с тима на Чили. Именно Ла Роха на два пъти препречи пътя на "лос гаучос" и взе два трофея от Копа Америка под носа на "албиселесте". Лионел Меси преживя огромно лично разочарование, след като изпусна дузпа във финала в САЩ през лятото на миналата година.

Номер 10 прати топката над гредата на Клаудио Браво и предизвести поредния провал на финал. След този мач Лео се отказа от националния тим и за няколко месеца не беше част от Аржентина. След този двубой Меси изпълни седем дузпи, като ги вкара и седемте. Тази нощ аржентинците ще играят на най-големия си стадион - "Монументал", за първи път от 496 дни. Четата на Едгардо Бауса изостава с една точка от четвъртия Чили в спора за място на Мондиал 2018.

Чилийците ще бъдат без наказания Артуро Видал и контузените Марсело Диас и Гари Медел. Алексис Санчес е с болки в глезена, но се очаква да играе като титуляр. Дибала е с травма и в центъра на атаката ще бъде Серхио Агуеро.

Двубоят в Буенос Айрес е тази нощ от 1,30 часа наше време.

Снимка: Getty Images/Guliver

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти