Пике отново се заяде с Реал Мадрид

Пике отново се заяде с Реал Мадрид

Централният бранител на Барселона Жерард Пике премина нови граници, след като започна нападки срещу Реал Мадрид минути след мача на националния отбор на Испания и минути след като игра рамо до рамо с играчи на "лос бланкос". "Вие дискутирате обрата ни срещу Пари Сен Жермен, а никой не говори за гола от засада на Серхио Рамос във финала на Шампионската лига", заяви номер 3 на Ла Роха.

"Отношенията ми с Рамос са много добри. Това е просто шоу. Хората възприемат нещата твърде сериозно. Ние се уважаваме много", добави той. "Нямам нищо против футболистите на Реал Мадрид. Има други неща, които не ми харесват в този клуб. Не ми харесва да виждам в ложите на "Бернабеу" хора, които повдигат обвинения срещу Меси или Неймар. Не ми харесва да виждам в ложите на "Бернабеу" хора, които би трябвало да ръководят страната ни", разкри той.

Пике коментира и експерименталното въвеждане на видеоповторенията, което на практика донесе победата на иберийците: "Съдиите могат да сбъркат, но такива неща могат да помогнат".

Снимка: Getty Images/Guliver

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти