Раниери останал шокиран от уволнението си от Лестър

Раниери останал шокиран от уволнението си от Лестър

Бившият мениджър на Лестър Сити Клаудио Раниери наруши мълчанието си след уволнението си от клуба през февруари тази година. 65-годишният италианец разкри, че е бил шокиран от новината, че трябва да напусне поста си едва 9 месеца, след като изведе "лисиците" до безпрецедентна титла във Висшата Лига.

"Сега, когато си мисля за Лестър, първото нещо, което ми идва на ума, е чувството на изненада, когато разбрах за уволнението си. То е по-силно от горчивината", каза Раниери.

"Преминах през много неща през моята дълга кариера, но никога не ми се бе случвало нещо такова. Това бе голям шок за мен, но такива неща се случват във футбола", обясни италианецът. Клаудио Раниери обеща да разкаже повече за престоя си в Лестър на 10 април, когато ще гостува в студиото на английския телевизионен канал "Скай Спортс" за мача между Кристъл Палас и Арсенал.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти