Димитър Маринков: Пламен Константинов ми даде много ценен съвет

Димитър Маринков: Пламен Константинов ми даде много ценен съвет

Минути след края на втория мач от полуфиналните плейофи в Суперлигата между Монтана и Добруджа 07 (3:2) играчът на гостите Димитър Маринков бе привикан от селекционера на националния ни отбор Пламен Константинов. Двамата размениха няколко думи в кратък разговор. Пред BGvolleyball.com Маринков каза каква е била темата на разговор.

"Пламен Константинов ми каза доста правилни неща, които наистина ще ми бъдат от полза. Каза ми няколко конкретни думи за мача, конкретно за петия гейм. Те ще си останат между нас, но ми даде много хубав съвет. Ще го спазя и ще го използвам", заяви Маринков.

"Получи се страхотен мач. Монтана разполага с много опитен отбор и това се видя. Ние сме доста млади и втори ден не можем да си повярваме, че можем да победим тези опитни играчи. Успяхме да се върнем в мача. Мога да поздравя всички момчета, защото се борихме. Стана хубав волейболен празник и мисля, че е и публиката се наслаждава на срещата", коментира още играчът на Добруджа.

"Много сме благодарни на нашите фенове. Всеки път го казвам. Друго е да ги чуваш, когато цялата зала е против теб. В Добрич се хвърляме в два мача за победата. Определено ще използвам съвета на Пламен Константинов, ще обърна повече внимание на това, което той ми каза", продължи посрещачът.

"Домакинството доста помогна на Монтана и в двата дни. Имаше няколко съдийски отсъждания, в които съдията може би се подведе по публиката. В отбора на Монтана знаят, че в Добрич ще им е доста трудно. Ще се опитаме да докараме серията до пети мач. Ще бъде интересно за цялата волейболна общественост. Повече мачове - по-добре", завърши Маринков.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти