Луис Енрике: Ценностите на Реал? Аз съм по-радикален от Пике

Луис Енрике: Ценностите на Реал? Аз съм по-радикален от Пике

Старши треньорът на Барселона застана твърдо зад Жерард Пике след нападките на защитника към Реал Мадрид. "Ценностите на Реал? Аз съм по-радикален от Пике. По-добре да не се произнасям", заяви наставникът на пресконференция преди утрешния мач с Гранада. "Би трябвало да клонираме Пике, в случай че не се появи друг като него. Фантастичен е", довери специалистът.

Пике няма да играе утре, за да бъде запазен за сблъсъка със Севиля след четири дни. "Ще дам почивка на един важен футболист. Не може да се изкарват умишлени жълти картони. Важно е Пике да се възстанови напълно", увери той. "Лос блаугранас" няма да разчитат утре на Пике, наказания Лионел Меси и контузените Арда Туран и Алейш Видал.

Луис Енрике коментира наказанието на Лео за националния отбор: "Меси е невероятен със своите рекорди. Той уважава съдиите, не е конфликтен, не създава полемики. Трябва да уважаваме най-добрия в света, който постоянно е под напрежение".

Барса гостува на "Лос Карменес" утре от 21,45 часа.

Снимка: Getty Images/Guliver

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички