Макгрегър ще завърти главата на Мейуедър, но само толкова

Макгрегър ще завърти главата на Мейуедър, но само толкова

Конър Макгрегър ще "завърти главата" на Флойд Мейуедър, но няма да има никакъв шанс да го победи на ринга, смята бившият шампион на UFC в средна категория Крис Уейдмън.

Както е известно, любителите на бойните спортове из цял свят нямат търпение да видят на ринга емблемата на ММА от Ирландия срещу съвършената боксова машина от САЩ.

"Няма никакво съмнение, че двубоят между тях ще се случи, просто са намесени прекалено много пари. Аз съм сигурен, че Конър няма шанс да спечели, но това не означава, че хората няма да се надпреварват да си купуват билети.

Всички ще искат да гледат мача, защото ще бъде чудесно шоу. Също така за мен лично ще е интересно да видя как Мейуедър ще се справи с някого, който е видимо по-внушителен физически. Конър е огромен и ще изглежда още по-огромен рамо до рамо с Мейуедър.
Също така за шоуто ще допринесе и фактът, че Конър ще говори много преди мача и направо ще завърти главата на Мейуедър, ще му говори неща, каквито онзи никога не е чувал досега", сигурен е Уейдмън.
Все още няма официално потвърждение, че мач между Макгрегър и Мейуедър ще има, но има достатъчно информации от различни източници, че двубоят ще се случи през 2017 година.
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти