Бербатов готви изненада по случай деветия рожден ден на фондацията си

Бербатов готви изненада по случай деветия рожден ден на фондацията си

Всички фенове, закупили билети за благотворителния футболен мач All Stars 2017 до 7 април, имат шанс да получат подарък. Това стана ясно след съобщение на фондация “Димитър Бербатов”, която е водещ организатор в грандиозното събитие на 14 юни тази година. Припомняме, че тогава един срещу друг ще се изправят отборите на благотворителните организации на Димитър Бербатов и Луиш Фиго.

„На 7 април Фондация "Димитър Бербатов" има рожден ден. И рожденичката иска да направи подарък на някои от своите дарители - фенове, които купуват билети за мача на 14 юни: всеки, който е купил билет до 7 април включително, ще участва в разиграване, в което късметлиите ще бъдат деветима. Защото на толкова става фондацията – на 9 години. Тези деветима късметлии ще получат по един допълнителен билет за същия сектор, за който е вече купеният от тях билет. Спечелените талони ще бъдат с автограф”, обявиха от фондация "Димитър Бербатов".

Мащабното събитие All Stars 2017 е планирано за 14 юни 2017 г., в София, на Националния стадион "Васил Левски". Луиш Фиго с All Stars ще играе срещу Димитър Бербатов с United Stars. Очакваните приходи ще бъдат изцяло в полза на каузите на фондация "Димитър Бербатов" и фондация "Луиш Фиго". Засега участието си в грандиозното събитие са потвърдили Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич и Едвин ван дер Сар. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти