Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Автогол спря Божинов от втора победа, приятелят му антигерой

Автогол спря Божинов от втора победа, приятелят му антигерой

Българският нападател Валери Божинов бе титуляр за своя тим Мейджоу Хака при равенството 1:1 в гостуването на Шижиажуан от третия кръг на китайската първа лига. Божинов и компания завършиха срещата с човек по-малко, тъй като в 72-ата минута станаха с десет души. Червен картон получи лявото крило Ал Янг, който по-рано днес бе обявен от Божинов за Праско.

Отборът на българина трябва да съжалява за пропуснатата победа, след като изравнителното попадение на домакините падна в последната минута на срещата, а освен това бе автогол. Преди това бразилецът Джонас бе дал аванс на Мейджоу в 42-ата минута, а след това пропусна сам срещу вратаря. Божинов остана на терена до 78-ата минута на срещата, а с тази точка Мейджоу вече има четири точки в своя актив след първите три кръга.

Тимът на Ясен Петров Бейжинг БГ отстъпи с 1:2 като гост на Вухан Зал, като е на дъното в първа лига без спечелена точка.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички