Шенсой и Пелистер се отдалечават от Европа

Шенсой и Пелистер се отдалечават от Европа

Пелистер Битоля за писа 4-ти пореден мач без победа вчера. Възпитаниците на добре известния у нас Наджи Шенсой завършиха наравно 0:0 срещу петия в класирането Силекс в Охрид в среща от 25-ия кръг. И са на път да изпуснат наглед сигурното участие в европейските клубни турнири. А преди мача вчера "Македонски спорт" дори написа -"Да бъде или да не бъде" за Шенсой....

В началото на годината всичко бе розово за Пелистер, където играят и двама българи - Мартин Ковачев и Димитър Илиев. Отборът бе трети на полусезона, класира се на полуфинал за купата, привлече и Фернандо да Силва от Монтана. Направи и подготвителен лагер в Алания.

През пролетта обаче Пелистер играе домакинските си мачове в Охрид, заради ремонта на стадиона в Битоля. Четири поредни срещи без победа и вече може да изпусне и четвъртото място. В момента отборът на Шенсой има две точки преднина пред Силекс, но в неделя гостува на шампиона Вардар и може след този мач вече да е пети. На всичко отгоре бившият наставник на Пирин Благоевград намекна и за забавени плащания и проблеми след изборите в Македония. Така единственият вариант за участие в Европа се очертава през турнира за купата. Следващата сряда Пелистер приема Брегалница след 2:2 в първия мач в Щип.

Милчо Максимов

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички