Шест вида спорт на живо през уикенда по спортните канали на Мтел

Шест вида спорт на живо през уикенда по спортните канали на Мтел

Футбол от три първенства, UFC, MotoGP, поредния кръг от NASCAR, дебютът на Speedcars и хокей на лед от NHL – това са спортните събития, които каналите на Мтел ще излъчат на живо през уикенда.

Битката за титлата в Ередивизи продължава, след като в междинния кръг Фейенорд и Аякс взеха домакински победи и запазиха разликата от 3 точки помежду си. ПСВ Айндховен се отдалечи от челото след равенство с Твенте. Mtel Sport 1 ще излъчи на живо двубоите и на трите фаворита. Аякс гостува на НЕК Наймеген в събота от 20:45 часа, а Фейенорд на Цволе ден по късно от 15:30 часа. Отново в неделя ПСВ ще приеме Вилем II от 17:45 часа.

Два са мачовете, които феновете на руския футбол ще видят през уикенда. В събота от 19:00 часа по Mtel Sport 1 Зенит ще приеме Анжи (Махачкала). Победата е важна и за двата отбора – домакините не са се отказали от титлата, а Анжи е застрашен от изпадане. В неделя по Mtel Sport 2 ще видим дерби с българско участие – четвъртият в класирането Краснодар ще приеме третия ЦСКА (Москва), в чиито редици се състезава и Георги Миланов. Двубоят от Премиер лигата започва в 16:30 часа.

Mtel Sport 2 ще следи на живо и най-интересния двубой от 4-ия кръг на китайската Суперлига между Гуанджоу Евъргранд и Гуанджоу Р&Ф. След първите три мача шампионите в последните 6 години са трети, а техните съграждани от Р&Ф са на второ място с пълен актив от точки. Мачът е в събота и ще се предава пряко от 14:35 часа.

Mtel Sport 2 ще излъчи директно и един от най-очакваните сблъсъци от началото на годината в UFC – мачът за титлата в полутежка категория между Даниел Кормиер и Антъни Джонсън. Галавечерта стартира от 5:00 часа сутринта в неделя. Двамата бойци вече се срещаха веднъж през 2015 г., когато Кормиер взе титлата.

Феновете на моторните спортове ще видят три отделни надпревари през почивните дни. Mtel Sport 2 ще следи в реално време втория кръг от MotoGP в Аржентина. В събота от 18:30 часа е квалификацията, а състезанието е на следващия ден от 19:00 часа. Надпреварата Supercars ще направи своя дебют в ефира на Mtel Sport 1. Спортният канал ще покаже и двете състезания от втория кръг в Тасмания – първото е в събота от 9:45 часа, а второто в неделя от 7:00 часа. Отново в неделя, но вечерта от 20:30 часа, Mtel Sport 1 ще предава на живо седмия кръг от NASCAR на пистата Texas Motor Speedway във Форт Уърт.

Програмата на спортните канали на Мтел излъчва богато разнообразие от спортни състезания и първенства в ТВ ефира у нас: 24 часа на ден, седем дни в седмицата, 18 000 часа годишно футбол, тенис, волейбол, баскетбол, бойни, моторни, екстремни спортове, лека атлетика, хокей, голф и много други. Осем хиляди часа в програмата на каналите са отредени за преки предавания, като преди и след най-интересните от тях ще има коментарни студия.

Последвайте каналите ни в:

Още от Медии

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти