Теменужков се фука с лъскав джип

Теменужков се фука с лъскав джип

Българската звезда в Барселона Кун Теменужков се похвали с луксозен и мощен джип. Въпреки че все още не е навършил 18 години, нападателят се сдоби със свой автомобил и дори вече се е научил да шофира. През февруари Кун отпразнува своя 17-и рожден ден и именно тогава си е направил сам лъскавия подарък.

Младият талант все още няма правоспособност за управление на МПС. Той обаче е преминал шофьорските курсове успешно. Засега е шофирал гигантския си джип Range Rover само по полигони и с придружител.В социалните мрежи Теменужков пусна снимка от улица в каталунската столица, на която той е седнал на шофьорското място, държи волана и създава впечатление, че сам управлява машината. Не е ясно дали това е трик само за снимката, или той действително потъпква законите.

Юношеският национал на България от няколко месеца има гадже, в което е лудо влюбен. Това е причината той да се опитва да я впечатли по всякакъв възможен начин. Чаровната испанка се казва Сана Гутин, а двамата са заедно във всеки момент, когато нападателят не е на тренировки с Барселона. Откакто е в школата на каталунците, той има около 80 гола в 60 мача.Наскоро Кун разкри своята хранителна диета.

"Обичам най-много храната, приготвена от майка ми. Винаги пия една чаша мляко на закуска. Ако например имам мач в 14 часа, обядвам в 12,30. Ям всичко без чипс и кола", каза талантът, чието родно име е Йоско.

"България Днес"

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти