Спас наказва и в Полша

Спас наказва и в Полша

Героят на националния отбор от мача с Холандия Спас Делев показа и в Полша, че се намира в отлична форма. Нападателят отбеляза гол и изработи още три попадения при победата на неговия Погон (Шчечин) с 5:1 над Арка (Гдиния) в мач от 28-ия кръг на Екстракласа.

Българинът първо асистира за попадението с глава на Фрачак във втората минута, а след това се разписа в 60-ата минута за 3:1 от малък ъгъл. Малко по-късно Спас се отчете и с нова асистенция, след като подаде за попадението на Корнел Ръпа с глава. Буквално в последната минута Делев центрира, а Марчайник прати топката в собствената си врата за 5:1. Преди това Адам Фрачак бе вкарал за 2:1. За гостите Пжемислав Тритко бе изравнил още в третата минута.

С успеха си днес Погон се изкачи на осма позиция в класирането и така се изкачва в горната част на таблицата. Активът на Спас и компания е 36 точки. Арка пък е с 30 на 12-а позиция.

ПОГОН  ШЧЕЧИН - АРКА ГДИНИЯ 5:1

1:0 Фрачак (2)
1:1 Тритко (3)
2:1 Фрачак (53)
3:1 Делев (60)
4:1 Ръпа (63)
5:1 Марчайник (90)

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти