Димитър Бербатов: Ще има още много изненади (видео)

Димитър Бербатов: Ще има още много изненади (видео)

Очаквайте още много изненади до мача, обяви пред bTV Димитър Бербатов. Организираният от неговата фондация и от тази на Луиш Фиго благотворителен двубой ще се играе на 14 юни на Националния стадион "Васил Левски" и ще бъде излъчен пряко по bTV Action от 18:00 часа.

"Идеята се роди преди година чрез моята фондация - искахме да зарадваме хората в България и най-вече децата. След много обсъждания разбрахме, че фондацията на Луиш Фиго прави подобно нещо. Реших да му се обадя. Сметнаха, че сме сериозни и професионалисти и така мачът ще бъде факт. Организацията ще бъде доста солидна, но до момента се справяме", коментира рекордьорът по голове с екипа на България.

"Ще има още доста изненади, вървим по сценария. Радвам се, че хората, които поканих, откликнаха. Някои казаха "да", но още не сме ги обявили. Чакаме Фиго да обяви футболистите и от неговия отбор. Колкото по-сериозни имена пристигнат, толкова по-добре. Ще бъде празник за всички, които дойдат на стадиона", допълни Бербатов. 

Бившият нападател на "Манчестър Юнайтед" призова феновете да напълнят стадиона на 14 юни. "Елате да се забавляваме заедно. Ще бъде страхотно за всички, които обичаме футбола."  

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти