Краев вече е голмайстор номер едно в Левски

Краев вече е голмайстор номер едно в Левски

Най-големият талант в отбора на Левски Божидар Краев вече е голмайстор номер едно в тима на "сините". Както е известно, 19-годишният футболист вкара четири попадения във вратата на Локомотив (Пловдив) при победата с 5:0, като влезе в историята на клуба с това си постижение. Националът на България има вече 23 гола в 82 мача за 26-кратните шампиони. 18 от тези голове са в родния елит, а пет за Купата на България.

С последното си попадение срещу "смърфовете", Краев изпревари едновременно трима свои съотборници. Роденият във Враца играч стана голмайстор номер едно за сезона на тима в Първа лига, като изпревари Бабатунде Адениджи и Роман Прохазка. Българинът има вече осем попадения, а нигериецът и словакът останаха със седем.

Левски - Локо Пд 5:0 Освен това Краев стана и най-резултатният играч на Левски. Той изпревари Антонио Аниете, който след вчерашното си попадение срещу "смърфовете", вече има 22 гола за клуба. Трети е Роман Прохазка със 17 попадения. Следва Адениджи с девет гола, а Георги Костадинов има осем.

Забележка: Попадението на Краев срещу Литекс (2:2) през миналия сезон бе анулирано от БФС, в противен случай щеше да има 24 гола

ГОЛАМЙСТОРИТЕ НА ЛЕВСКИ ЗА ТОЗИ СЕЗОН В ПЪРВА ЛИГА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти