Антъни Джошуа: Трябва да стана милиардер

Антъни Джошуа: Трябва да стана милиардер

Световният шампион на IBF в супертежка категория Антъни Джошуа разкри, че неговата нова цел е да стане милиардер.

"Когато започнах в професионалния бокс, целта ми беше да стане мултимилионер. Но сега е пълно с обикновени хора, баби и дядовци, които са милионери само заради цените на имотите им. Затова моята нова цел е да стана милиардер. Да бъда милионер е хубаво, но трябва да вдигна летвата още по-високо. Ще получа 10 млн. паунда за следващия ми мач, но целта ми е после да удесеторя тази сума. А когато започна да получавам по 100-150 млн., защо да не помисля за милиард? Познавам милиардери, които сами са спечелили своите пари. Това е трудно, но е възможно", заяви Джошуа пред списание GQ.

Британецът коментира, че 2017 година ще бъде повратна точка в кариерата му и той възнамерява да положи всички усилия за постигане на целите си. "Може би, на някои хора им се струва прекалено бърз моят пробив в професионалния бокс. Но не и за мен. Да кажем, че аз знам какъв път съм извървял. Имам още пет години, а вероятно и повече, за да стана един от най-добрите бойци в света. Това е трудно и аз добре разбирам правилото "10 000 часа". За да бъдеш успешен, за да бъдеш победител, за да бъдеш най-добрият са нужни най-малко десет години твърда и целенасочена подготовка - това е по три часа на ден, всеки ден, за да постигнеш истинското величие. Победителите не се раждат, те се изграждат и ключовите съставки за това са труд и всеотдайност.

Но аз вярвам, че тази година ще бъде преломна за мен. Това е времето, когато трябва да се отдам изцяло на работата, за да постигна поставените цели. А за да стане това, аз трябва да инвестирам всичко, което имам, в бокса.

СНИМКИТЕ ОТ ФОТОСЕСИЯТА НА АНТЪНИ ДЖОШУА ЗА GQ ВИЖТЕ ТУК!!!


Антъни Джошуа в GQ 

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти