Рони, порасни! "Крусибъл" зове...

Рони, порасни! "Крусибъл" зове...

Председателят на World Snooker Бари Хърн се изказа остро по адрес на голямата снукър звезда Рони О'Съливан само няколко дни преди началото на Световното първенство в "Крусибъл".

Причината за устната критика е поведението пред медиите на Ракетата в месеците преди планетарния шампионат. Рони сподели, че е бил предупреден да внимава и заплашен със санкция от World Snooker заради коментарите си по време на турнирите.

Поради тази причина той започна да отговаря на журналистическите въпроси възможно най-лаконично (в роботизиран стил), като дори запя хита на Oasis "Wonderwall". Хърн първоначално прие с усмивка ситуацията, но очевидно вече не е толкова благоразположен към О'Съливан.

"Ще говоря с него по темата. Лаконичните коментари на Рони не са в разрез с правилата, но не са добър пример за интерпретацията на правилника. Надявам се здравият разум да надделее, защото това нещо започна като забавна ситуация, а сега вече по-скоро е унизително за всички, включително и за Рони. Аз съм голям фен на отношенията на играчите с медиите и е време Рони да порасне малко", заяви Хърн пред "Прес Асосиешйън Спорт".

Последвайте каналите ни в:

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти