Бербо представи официалната визия за "All Stars 2017"

Бербо представи официалната визия за "All Stars 2017"

Точно два месеца преди футболния Великден в България - благотворителния мач "All Stars 2017", организаторите на събитието от Фондация "Димитър Бербатов" представиха официалната визия на събитието.

На 14 юни от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски" Луиш Фиго с All Stars ще играе срещу Димитър Бербатов с United Stars. Очакваните приходи ще бъдат изцяло в полза на каузите на фондациите на двете футболни звезди.

От звездните участници в отбора на Димитър Бербатов до момента са обявени Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар и Христо Стоичков. Очакват се още много изненади.

Луиш Фиго пък идва на специално предварително посещение в България на 18 април (вторник). Той ще гостува на Димитър Бербатов, а двамата ще дадат съвместна пресконференция за мача на годината. Събитието е от 16:00 часа в Гранд Хотел София.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти