Голф страсти по Великден

Голф страсти по Великден

На велика събота, голф клуб "Пирин" организира Великденски голф турнир, съпътстван със слънчево време и много великденско настроение. Екипът на голф клуба беше подготвил специално за играчите яйца в 4 цвята, които носеха допълнително бонус точки на всеки отбор. Турнирът се игра във формат Скрембъл в отбори по двама, като всички 24 отборa трябваше да изберът капитан, който да изтегли късметлийското яйце.



Първо място в класирането и с най-добър резултат, спечели отбора на Филипо Фурнари и Ангел Илиев, с общ резултат от 59 нетни стейбълфорд точки, следвани от отбора на братовчедите, Емил Томов и Ивайло Даскалов с 49 точки и по-добра игра. Отново с 49 нетни стейбълфорд точки, на трето място се нареди отбота на Никола Анев и Тодор Костов.



Наградата за "Най-близо до дупката" спечели Антон Панайотов с 10м. до флага, а "Най-дълъг удар" спечели Ангел Илиев, който се възкачи на първото място в класирането.

Победителите получиха, специално изработени трофеи, ваучери за индивидуален голф урок с голф инструктор и ваучери за голф игра на 18 дупки. За да бъде спазена и Великденската традиция, те получиха и вкусни козунаци.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти