Бербо разказа за мястото в Англия, където не му е харесвало да играе

Бербо разказа за мястото в Англия, където не му е харесвало да играе

За осем години в английския футбол Димитър Бербатов е усетил къде му е било едно от най-неудобните места за игра. Става дума за стадиона на Стоук Сити. Мач там се превърна в нарицателен за неприятно преживяване заради лошото време, грубите играчи на съперника и незадоволителното състояние на терена.

"Очакваше ли с нетърпение гостуването на Стоук?", запитаха Бербо по време на днешното му гостуване в студиото на Sky Sports.

"Трябва да внимавам какви думи използвам, нали?!", отговори Митко, на което водещите го предупредиха с "На живо сме, внимавай, Великден е".

"Не ми беше толкова приятно, започна да обяснява бившият нападател на Манчестър Юнайтед. - Времето беше студено. Освен това когато понякога играехме от 12:00 часа, сутрин се събуждаш и питаш "срещу кого играем днес". Стоук… Ъъъъ. А и местните фенове подкрепят много страстно своя отбор и са в състояние да те накарат да се чувстваш неприятно. Освен това онези едри момчета на терена, които не спират да те ритат... Ето защо това не беше приятно изживяване. И това не е само мое мнение. Запитайте и други играчи и те ще ви кажат същото."

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти