Валенсия и Севиля си спретнаха интересен сблъсък, но не си вкараха (видео)

Валенсия и Севиля си спретнаха интересен сблъсък, но не си вкараха (видео)

Отборите на Валенсия и Севиля направиха 0:0 в двубой от 32-ия кръг на Ла Лига. Мачът на "Местайя" беше изпъстрен с интересни моменти и полемични ситуации. "Бяло-черните" на Воро бяха по-настойчи, но най-чистите положения създадоха играчите на Хорхе Сампаоли. Андалуският тим се отдалечи от третия Атлетико Мадрид, но за момента е на добра дистанция от петия Виляреал.

Срещата започна с амбицирана игра на домакините. В началните минути те на няколко пъти дръзнаха да шутират по посока на вратата на Серхио Рико. В 13-ата Фабиан Ореяна стреля много добре от въздуха от 18 метра, но стражът внимаваше и изби в корнер. В 17-ата Пабло Сарабия открадна топката от Енцо Перес, Франко Васкес насочи надясно към Стеван йоветич, който сам срещу вратаря стреля ниско по диагонала и нацели гредата.

В 24-ата Мартин Монтоя направи хубав рейд отдясно, стигна до аутлинията в наказателното поле и центрира към Мунир Ел Хадади, който насочи с глава, но Мариано изчисти от голлинията. Повторенията не показаха добре дали топката преминава с пълния си обем. Съдията се довери на инстинкта си и остави играта да продължи. До почивката Симоне Дзадза (34) и Сарабия (35) пропуснаха нови два шанс за "лос че".

В 52-ата гостите от "Рамон Санчес Писхуан" загубиха топката и позволиха на Мунир да шутира - неточно. В 56-ата Дзадза падна в наказателното поле след съприкосновение с Ленгле. Съдията Ернандес Ерандес реши, че няма дузпа. В 61-ата Серхио Ескудеро центрира и мъничко не достигна на Йоветич да засече в мрежата. В 69-ата Рико се прояви след шут на неудържимия Дзадза. В 71-ата съдията не видя как Диего Алвеш играе с ръка извън наказателното поле. Това можеше да е директен червен картон. Съдията назначи нарушение в атака. До края опитите на двата тима за разчупване на нулите не дадоха резултат.

СЪСТАВИТЕ

МИНУТА ПО МИНУТА

КЛАСИРАНЕ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти