Участието на Григор Димитров в Монте Карло на живо по Mtel Sport 1

Участието на Григор Димитров в Монте Карло на живо по Mtel Sport 1

Феновете на баскетбола ще видят най-интересните мачове от плейофите в Евролигата

Участието на Григор Димитров на тенис турнира в Монте Карло и всички плейофни двубои от баскетболната Евролига са основен акцент в седмичната програма на спортните канали на Мтел.

Тенисът се завръща в програмата на Mtel Sport 1 с турнира от сериите ATP 1000 в Монте Карло. Зрителите ще видят на живо всички най-интересни двубои, включително и тези на Григор Димитров. Българинът ще стартира в сряда, а неговият съперник ще бъде определен от мача между норвежеца Каспeр Рууд и немския квалификант Ян-Ленард Щруф. При успех Димитров ще се срещне с Диего Шварцман или Роберто Баутиста Агут.

В Монте Карло участват първите трима в ранглистата на ATP Анди Мъри, Новак Джокович и Стан Вавринка, както и носителят на 9 титли от надпреварата Рафаел Надал, който в момента е седми в света. Mtel Sport 1 ще излъчва на живо по 4 мача на ден, като първите срещи започват в 12:00 часа, а последните в 18:00 часа. В петък ще се играят четвъртфиналите, като двубоите ще следват същия часови график.

През седмицата спортните канали на Мтел ще предават в реално време всички сблъсъци от плейофите на баскетболната Евролига, като преди и след всеки от тях ще има живо студио с експертни анализи и коментари. Mtel Sport 1 ще следи на живо първите два двубоя между Панатинайкос – Фенербахче и Олимпиакос – Анадолу Ефес Истанбул, като гръцките тимове имат домакинско предимство. Панатинайкос приема Фенербахче във вторник и в четвъртък от 21:00 часа. По същото време, но в сряда и в петък Олимпиакос се изправя срещу Анадолу Ефес Истанбул.

Mtel Sport 2
ще бъде арена на битките ЦСКА Москва – Баскония и Реал Мадрид – Дарюшафака. Руският тим домакинства във вторник и в четвъртък от 20:00 часа, като студиото преди двубоите започва 30 минути по-рано. Кралският клуб ще се изправи срещу Дарюшафака в сряда и в петък от 22:00 часа.
Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти